Siw Utheim Pedersen

Tegning og maling har alltid vært endel av livet mitt. Jeg er en rastløs sjel som liker å ha noe å gjøre. Tranger til å skape ligger dypt i meg. Sitter sjeldent i ro, men når jeg tegner og maler, kan jeg lett gå inn min egen boble og la timene og livet seile avgårde ...

Jeg er en autodidakt kunstner, som tegner med blyant og penn, diverse markers, og maler med akryl og vannfarger. Jeg liker også å eksperimentere med andre typer maling, som gir nye uttrykk.

 

Jeg jobber på papir, digitalt, på lerret og rett på vegg 

Jeg elsker å tilbringe store deler av hverdagen min ute på fjellet. Tegnesakene er alltid med i sekken. Jeg er oppvokst på Ankenes utenfor Narvik, men har bodd hele mitt voksne liv i Tromsø. Begge steder er omgitt av store, høye, flotte fjell så langt øyet kan se. Perfekt for meg.

 

For meg er det en frihetsfølelse og sitte høyt oppe på fjellet. Gleden og roen her gir meg massevis av inspirasjon og skaperglede, og mange av bildene, prosjektene og nye ideer blir til nettopp her. 

I 2015 startet jeg bedriften min "Siw Utheim Pedersen".  Bildene mine viste seg å berøre mange ulike mennesker i forskjellige aldersgrupper og samfunnslag.

 

Jeg fikk fort tilbud om diverse tegne- og maleoppdrag fra privatpersoner og bedrifter. Fra da av har hobbyen min vært en stor del av jobbhverdagen min.

 

I løpet av disse årene har jeg fått, og takket ja til, så mange spennende oppdrag som jeg ikke kunne drømme om tidligere.

 

Jeg har fått kunstnerisk frihet til å male kunst rett på vegg i mange ulike utsmykkingsoppdrag i løpet av disse årene.  

Mange utfordrende år med sykdom har gjort at jeg nå nyter hverdagene med hele mitt hjerte, lever livet akkurat som jeg ønsker, smiler fra innerst til ytterst og bare gleder meg til fortsettelsen!

 

I 2018 sa jeg opp min mangeårige lærerjobb, og har siden da jobbet som selvstendig næringsdrivende! Spennende, krevende, artig, lærerikt, skummelt og fantastisk. 

Jeg håpe å kunne spre glade farger og store, gode smil, fra meg til deg, gjennom min kunst og mine illustrasjoner.

Ønsker du et samarbeid eller har noen tips eller gode ideer blir jeg kjempeglad om du tar kontakt.

                           

  • Facebook
  • Instagram

Siw Utheim Pedersen

TROMSØ

Orgnr: 919181818