top of page
  • Facebook
  • Instagram

LITT OM MEG

Jeg heter Siw Utheim Pedersen. Født i Narvik, 2. september 1974. 

Jeg elsker å tilbringe store deler av hverdagen min ute på fjellet. Tegnesakene er alltid med i sekken, sommer som vinter. Jeg er oppvokst på Ankenes utenfor Narvik, men har bodd hele mitt voksne liv i Tromsø. 

 

For meg er det en frihetsfølelse og sitte høyt oppe på fjellet. Gleden og roen der gir meg massevis av inspirasjon og skaperglede. Her blir mange av bildene, prosjektene og nye ideer til.

 Jeg har ulike uttrykk i kunsten min. Det kan du se i galleriet mitt her på nett og i Siw UP. GALLERI i Storgata 24 i Tromsø sentrum.

Jeg jobber på papir, digitalt, på lerret og rett på vegg. Jeg gjør alltid mitt ytterste for at mine kunder skal bli fornøyd med oppdrag og tjenester jeg tilbyr.

I 2015 startet jeg bedriften min "Siw Utheim Pedersen".  Bildene mine viste seg å berøre mange ulike mennesker i forskjellige aldersgrupper og samfunnslag.

 

Jeg fikk fort tilbud om diverse tegne- og maleoppdrag. Fra da av har hobbyen min vært en stor del av jobbhverdagen min. I 2018, sa jeg opp min mangeårige lærerjobb, og gikk 100% inn i en ny og ukjent verden. Selvstendig næringsdrivende med alt det innebærer. spennende! Ikke angret en eneste dag!

April 2023 åpnet jeg mitt eget galleri i Tromsø sentrum. 

Mange utfordrende år med kronisk sykdom i ungdomsårene/tidlig voksenlivet, har gjort at jeg nå nyter hverdagene med hele mitt hjerte, lever livet akkurat som jeg ønsker, smiler fra innerst til ytterst og bare gleder meg til fortsettelsen!

Håper jeg kan være med å motivere deg til å:

- følge hjerte ditt

- Våge å drømme stort

- LAGE DINE EGNE SPOR

på vei mot nye mål og nye eventyr 

Med min kunst og mine illustrasjoner håper jeg å kunne spre glade farger og store, gode smil.

Siw UP.

bottom of page