top of page

Jeg elsker å tilbringe store deler av hverdagen min ute på fjellet. Tegnesakene er alltid med i sekken, sommer som vinter. Jeg er oppvokst på Ankenes utenfor Narvik, men har bodd hele mitt voksne liv i Tromsø. 

 

For meg er det en frihetsfølelse og sitte høyt oppe på fjellet. Gleden og roen der gir meg massevis av inspirasjon og skaperglede. Her blir mange av bildene, prosjektene og nye ideer til. 
 

Tegning og maling har alltid vært en del av livet mitt. Jeg er en rastløs sjel som liker å ha noe å gjøre. Trangen til å skape ligger dypt i meg. Sitter sjeldent i ro, men når jeg tegner og maler, kan jeg lett gå inn min egen boble og la timene og livet seile avgårde ...

Jeg tegner med blyant og penn, diverse markers, digitalt og maler med akryl. Jeg liker også å eksperimentere med ulike teknikker, som gir nye uttrykk. Jeg har ulike uttrykk i kunsten min, som du vil se på mine utstillinger. Eller bare ta en titt i bildene mine, så skjønner du hva jeg mener.

 

Jeg jobber på papir, digitalt, på lerret og rett på vegg.

I 2015 startet jeg bedriften min "Siw Utheim Pedersen".  Bildene mine viste seg å berøre mange ulike mennesker i forskjellige aldersgrupper og samfunnslag.

 

Jeg fikk fort tilbud om diverse tegne- og maleoppdrag fra privatpersoner og bedrifter. Fra da av har hobbyen min vært en stor del av jobbhverdagen min. I 2018, sa jeg opp min mangeårige lærerjobb, og gikk 100% inn i en ny og ukjent verden. Selvstendig næringsdrivende med alt det innebærer. spennende! Ikke angret en eneste dag!

 

I løpet av disse årene har jeg fått, og takket ja til, så mange spennende oppdrag som jeg ikke kunne drømme om tidligere.

 

Jeg har fått kunstnerisk frihet til å male kunst rett på vegg i mange ulike utsmykkingsoppdrag i løpet av disse årene. Det er oppdrag som er høyt oppe på ønskelista mi. Det er små gøy å leke seg på en hvit, kjedelig vegg, og forvandle den om til en fargerik vegg med glade farger og store gode smil! 

Mange utfordrende år med sykdom har gjort at jeg nå nyter hverdagene med hele mitt hjerte, lever livet akkurat som jeg ønsker, smiler fra innerst til ytterst og bare gleder meg til fortsettelsen!

Håper jeg kan være med å motivere deg til å:

- følge hjerte ditt

- Våge å drømme stort

- LAGE DINE EGNE SPOR

på vei mot nye mål og nye eventyr 

Da får hjertet fred til å leve akkurat det livet DU ønsker!

Med min kunst og mine illustrasjoner håper jeg å kunne spre glade farger og store, gode smil.

Her en min CV (prøver å oppdatere den underveis...)

Ta gjerne kontakt om du ønsker et samarbeid eller om du ønsker å selge noen av produktene mine!

Siw

bottom of page