• Kant av rustfritt stål
 • Diameter ca. 8,5 cm, høyde ca. 8 cm, vekt ca. 129 g
 • Volum: 300 ml
 •  Materiale: Emaljebelagt metall
 • Kan vaskes i oppvaskmaskin

 

Design, trykk og produksjon i Tromsø av Siw Utheim Pedersen!

 

 

TROMSØ-koppen

kr279,00Pris
 • «TROMSØ-koppen»...nede i vannkanten ved det gamle fergeleie, på vei inn til Tromsø, sitter Skarven og tørker vingene sine etter svømmeturen. Her samles de, og får sitte trygt og godt, i fred og ro, fra byens kjas og mas. 
  Ser du opp mot fjellet ser du fjellheisen, som kjører folk opp og ned året rundt....både Tromsøfolk og andre besøkende fra resten av den store, vide verden. 
  Lenger bort i gata kommer du til Ishavskatedralen. En populær turistattraksjon. Her samles folk til mange ulike arrangementer og seremonier...siste etappe før du ankommer selveste Tromsø by, går over Tromsøbrua. Her treffer man på Tromsø-folk på tur til og fra jobb, joggere, syklister og mange turister. Mange vil nok kjenne vinden ta godt i skjegget her en helt vanlig hverdag. 
  Overalt hvor du snur deg, ser du store, mektige, flotte fjell. Noen er godt fornøyd med å ta flotte bilder og nyte synet av de, mens andre liker å bestige dem på sommeren, så vel som som på vinteren. De er nært byen, og det er fjell for alle. 
  Tromsø er en by vi er stolte av. En by vi gjerne vil vise frem. Når Nordlyset danser over himmelen i mørketida, skjønner vi godt hvorfor mange kommer hit og vil være sammen med oss... Dette er tankene mine bak designet av «TROMSØ-koppen»